Friday, 15 April 2016

Favourite Songs


kalau orang tanya, apa lagu kegemaran korang, korang jawab apa? Mesti jawapan be like.. "Emmmm.. ehhhh banyakkkkk...!! Yang Melayu ke atau Englishhh???" heh confirm punya la jawapan camtu kan?


Same goes to me, setiap orang ada lagu favourite masing masing. Kadang bila orang lain dengar lagu "favourite" korang tu, diaorang akan cakap.. "Alahh. lagu ni jer pun, apa yang best sangat?"



Jadi, bagi saya pulak, lagu kegemaran ni, 150juta kali ulang pun, saya tetap suka. Tak pernah basi. Bila lagu tu dimainkan, saya rasa semua masa terhenti macam mana pertama kali saya dengar lagu tu. **eh paham tak ayat kita ni?** hehehhee..



That songs can throw you to the other side of your memory. It remain and unchanged. Believe it? Ambil headphone dan mainkan lagu kegemaran.

.




And ..so whats is the FIRST thing cross in your mind? :)


No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post