Thursday, 14 April 2016

DANIEL

Lately ni worklife agak pressure sikit. Every single day balik lambat semata mata nak settle kan kerja yang maha berlambak. Playtime pun agak kurang dah. Itu pun dapat selit selit kejap jer.. Nak selfie selfie pun tak dapat, sebab camera phone dah penuh tak clear dari vacation haritu.. Punyalah bz kan kan kan kan.. :P :P :P

So balik kerja haritu, almost 10pm rumah meriah semacam. Oh .. Uncle Ross and family in the housee. Punyalah penat tak perasan kereta bersepah kat depan rumah. (poyo betul penat dia, macam orang lain tak penat.. kihkihkihkih) And what do I expect? of course la Daniel.. Weee~

Daniel dah siap siap pegang handphone. Tunggu I depan pintu rumah. (drama betul)

Kakak!! Nak download game!!

Advance budak sekarang. Ingat I sebab game. Kalau xde game, harommm nak ingat kat I kan? Cheh! Daniel ni tiap kali datang rumah, satu benda je dalam kepala dia. GAME

Scroll punya scroll punya scroll dia jumpa game baru. Game SHARK. 100% download Daniel datang tanya.. "Kakak, macam mana nak main game ni? Kenapa keluar tulisan tulisan ni? "Heh..? Tulisan apa? ..."ni haaa sambil Daniel tunjukk phone.

And I replied..
Me :  "Oh.. ni kena masukkan Email dan Password" .. 
Daniel : "Haa.. Email dan Password? Apa benda tu?
Me: "Alahh, Email tu macam.. emmm macamm ..dia macam surat. Tapi bukan atas kertas. Dia taip terus dekat komputer. Itula email. Daniel ada email tak? Taruk nama pun okay.. tahu eja nama sendiri tak??
Daniel : Sambil terpening pening garu garu kepala... "Ehh.... mestila TAHUUU!!" 

D.E.N.I.A.L 





Denial pun boleh Daniel... T__T

No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post