Sunday, 20 January 2019

How time flies... 10years challenge!

Baru baru ni , kecoh betul dengan viral #10yearschallenge . I tengok timeline I especially dalam IG mizzerny , punyalah penuh dengan challenge ni. Macam best pulak tengok gaya gaya 10 tahun lepas yakni 2009. Dengan kualiti gambar tahun 2009 which is low resolution, dan subject dalam gambar boleh buat gelak okayy! 

Like me myself, I rasa macam nak join je challenge ni. Macam best kan, semua orang dah buat and kita bila lagi.. The moment I nak buat challenge tu, I terfikir.. "Duh.. gila hodohhh muka dulu" .. and terus rasa give up taknak join challenge tu ..HHAHAHHA!

Haritu I ada appointment dengan CPRian ex-schoolmate. So before dinner dekat Oiso Korean Traditional Cuisine & Cafe, kitaorang borak2 girls talk. So I cakap la current issue dekat IG pasal "10years challenge". Hahahaha.. so both of us tried to recall balik apa yang dah jadi 10 tahun lepas kat diri masing2. Rasa macam kelakar sebab 10tahun lepas diri dah rasa hebat berbading orang lain.. hahhaha. Whatever it is, our history happen 10years ago and makes us present and stand today.. :)

So balik tu , I dapat notifications dalam IG buat challenge dari ex-schoolmate I ni. Aigooo... sebenarnya 100juta kali fikir nak post ke tak? Haaa.... so I decided to POST IT through IG story.. haaa kauuu.. siap buat 00:10 sec video lagi tambah dengan lagu Coldplay "Viva la Vida" hhihihihi..




So technically this is the photo that I have and share. LOLOLOLOL.. 

First picture me was holding a hamper. I won third place for public speaking competition at that time. I can't remember the exact competition but what I did, I speak out about myself and what I did during school time. I think its an English camp. And yeahhh, I got you.. I looked like a lady in her mid 35y/o .. So fat and look so old wehh.... Doesn't look like a teenager at her 19y/o , old before the age...  T_T...  just look at my tight and my fashion.. Aigooooo ---> **geleng kepala**

And the second picture which was taken 15th Jan 2019 and which is current. Yup that's me and my ex-schoolmate, Mardhiah :) Looks younger and thinner right? Hhihihiihi





Some random pictures from 2009.. 



With Mama during Hari Raya


Sightseeing in Aquaria KLCC





No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post