Thursday, 23 May 2019

Kenapa Shopping Online di ZALORA BEST ?! ~

Sebagai seorang pengguna bijak kedekut , I sangat berkira dengan setiap duit yang keluar dari wallet I. Even duit seposen pun, I kira.. hahahah.. I kena tahu mana duit I pergi. Selagi boleh jimat, kita jimat heuhuehue.. 

Raya nak dekat, tapi satu benda pun I tak beli lagi. So, bila dapat email dari ZALORA, I rasa happy gila kot. Platform ZALORA ni best sebab dia sediakan up-to-date fashion, siap dengan harga sekali (tak payah nak PM tepi) hahahaha.. dan boleh masukkan PROMO CODE untuk dapat harga lebih murahhh.. Masyukkk ooooo..

Since musim nak dekat raya, stock2 baju raya yang cute2 semua ada.. just scroll and you'll find it!

ZALORARAYA2019
Kat sini banyak gila PROMO CODE yang diaorang ada. Dah la guna PROMO CODE, jimat.. Lepastu pulak shipping pon FREE*.. Memang best la shopping online ni kan..

So tunggu apa lagi.. Jom la kita shopping online ZALORARAYA2019

No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post