Wednesday, 29 May 2019

LAST EVER Boyzone Concert "Thank You and Goodnight Farewell Tour 2019 Live in Malaysia"

Konsert jelajah Boyzone "Thank You and Goodnight Farewell Tour 2019" LIVE di Malaysia akan menjadi konsert terakhir buat boyband dari Ireland ni. Konsert ni jugak sebagai tanda terima kasih dan penghargaan untuk para peminat diaorang yang menyokong Boyzone dari dulu sampai la sekarang. So untuk konsert kali terakhir ni, Boyzone jugak jemput ex boyband Westlife dan juga penulis lagu, Brian McFadden sebagai tetamu istimewa dalam konsert diaorang. 


Date: 14th June 2019
Time : 08:30pm - 10:30pm
Location: Stadium Melawati Shah Alam


Farewell Tour 2019 LIVE in Malaysia

Brian McFadden ni dulu mulakan karier dia dengan boyband Westlife pada tahun 1998 dan selepas setahun lepastu McFadden dah release album studio sulung Westlife. He is super talented ! Pada tahun 2004, McFadden dah decide nak teruskan karier dia sebagai penghibur solo dan mengeluarkan single "Real to Me", sebuah lagu dalam album debutnya "Irish Son". Karier solo McFadden berkembang dengan jayanya, so pada tahun 2016, McFadden dengan Keith Duffy ni dah buat kumpulan diaorang sendiri iaitu "Boyzlife"

Ingat lagi tak geng-geng Boyzone ni? Bagi yang tak tahu and baru nak kenal, ahli kumpulan diaorang ni adalah Keith Duffy, Michael Graham, Ronan Keating dan Shane Lynch akan mempersembahkan beberapa lagu hits famous diaorang antaranya "When You Say Nothing at All", "No Matter What" and "Love Me for a Reason". Ni semua lagu meletop dan mengangkat kerjaya diaorang sebagai boyband yang berjaya dimata dunia dalam industri hiburan. 

Masa awal-awal kemunculan Boyzone , semua jejaka jejaka hot Dublin ni tak sabar nak explore dunia dan pada harini (biasala darah muda, rasanya semua orang macam tu kot hehehe...), dan pada harini diaorang jugak masih tak percaya walaupun dah 25tahun berlalu, diaorang masih ada lagi peminat. Kalau you guys pernah tengok diaorang punya penampilan pertama dekat "The Late Late Show" confirmed korang akan terperanjat woo.. Google cepat hehehe.. 

Setakat ni, Boyzone dah keluarkan 6album, dan mempunyai hampir DUA DOZEN HITS! WOAHHHH Congratulations!~ Sedihkan kalau nak celebrate farewell2 ni. Ini je peluang yang ada nak tengok konsert legend Boyzone, lepasni takde dah.. dah jadi kenangan. Dedicated untuk orang-orang yang membesar dengan lagu-lagu boyband ni. Lagu-lagu diaorang ni semua sweet and romantic lah bila I dengar tadi :)


Brian McFadden


About WOWStar Creative Entertainment Co., Ltd.

Established in 2018, WOWStar Creative Entertainment is a fast-growing entertainment company specialising in diversified entertainment businesses from concerts, live music and entertainment events, artist management, to film, television, commercial production and distribution. 

Tickets Selling Website: https://airasiaredtix.com/boyzone2019
Harga ticket konsert bermula dengan harga RM198

GOOD NEWS! 

The first 200 VIP ticket purchaser will get to take a group photo with Boyzone! Customer will be contacted by organiser via email, so don't miss the chance! SAVE THE DATE & GET THE TICKETS NOW!~


No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post