Sunday, 5 May 2019

[REVIEW] Luminous Beauty Parlour ~ Nails , Face & Embroidery

So baru-baru ni I pergi Grand Opening Luminous Beauty  dekat Cheras Traders Square. I pun sebenarnya first time dengar location Cheras Traders Square ni walaupun I orang Cheras. LOL! Bila tengok Google Maps, laaa.. dekat belakang Jusco AEON Balakong ke.. Lulz.. Dekat jee. Landmark paling dekat and ideal , depan Kedai Buble Tea Chatto Caffe or Uncle Don's restaurant.. Hehehe.. Kalau tak sure, naik je Grab Car. Kat sini parking agak susah sikit sebab kiri kanan depan belakang atas bawah semua kedai. So please expect the crowds and the jams.. 

Hello Ladies!

Road for Beauty

First outlet Luminous ni ada dekat Desa Park City, so dia expand business sampai sini. I girl yang jenis suka pampered kan diri lepas dah penat2 buat kerja. Kiranya macam apart of self-reward. Bila ada self-reward, self-care, you will be love more yourself. Nak harapkan love orang, sayang diri sendiri dulu okay? :)

Lumious Beauty Parlour at Cheras Traders Square

Spin to get registration gifts

Goodies for the Media Preview :)


Speech from the founder

Makan makan woo~

Comel comel cupcakes ni 


Siapa tak kenal ni, dia bukan Malaysian hahahaha.. :P


Sempena grand opening diaorang ni, ada promo sampai 60% off. 

Opening Package 

Special for you ~

Cut the ribbon and its officially LAUNCH! Ada ONG lahh!


Nak dekat raya nanti boleh la datang sini. Buat kuku kasi kilat sebab nak hulur duit raya dengan bergaya..  pastu pasang bulu mata boleh kasi hempas airmata pagi raya ahahahaha.. 

Manicure station

Selalu beauty consultant perempuan kan?
Nah.. Ni Oppa ni kasi manicure~pedicure

Wall deco ~ Less is more

Eyelash Extension Room

Lagi seminggu nak raya, datang sini..
 Nak salam orang kena kuku bersih dan cantik!

Time ni dalam goodies ada number untuk lucky draw session. So lucky draw ni bukan untuk I harini, maybe lucky I tempat lain heheheh.. 

Siapa yang lucky tu..? 


Number cantik tak semestinya lucky...


Dengan rakan2 bloggers yang lain.. Cantik2 dan hebat2 diaorang ni :)

With Hot Babes Malaysian Bloggers
Left : Venny Lee , Lee Yann, Momo and Nicole Yie

Okay YouTube time, subscribe je la channel I  ~




LUMINOUS BEAUTY PARLOUR
No 66-1 (First Floor)
Jalan Dataran Cheras 3,
Dataran Perniagaan Cheras
43200 Selangor

Email: contactus@luminous-nails.com
General Line: +6013 6016976

Business Hour
 Monday to Friday ~  1100am to 2000pm
Saturday to Sunday ~ 1000am to 1900pm

No comments:

Post a comment

Musim Sejuk dan Musim Panas

I takde experience lagi travel masa musim sejuk.. Paling habis pun, time autumn masa dekat Japan. Itu pun masa nak early winter.. Time tu pu...

Popular Post